Sinds 1988 uw betrouwbare partner

 in transport, op- en overslag

Vraag ritprijs

Bel ons!

050 549 3881

Contact

Koerier Groningen

Koerier Centrum Groningen is gevestigd in de stad Groningen aan de oostelijke ringweg. Door onze gunstige ligging kunnen we daarom snel bij u op de stoep staan. Als er bij uw zending haast is geboden dan betekent dat automatisch dat wij er alles aan doen om zo spoedig mogelijk een auto bij u ter plekke te krijgen.

Van envelop tot 5000 kilo

Koerier Centrum Groningen beschikt over een uitgebreid wagenpark. Om die reden kunt u bij ons terecht met al uw spoedaanvragen. Een doosje of pallet, een envelop of 5000 kilo; wij kunnen het voor u vervoeren.

Sinds 1988 spoed koerier Groningen

Al meer dan twee decennia is Koerier Centrum Groningen uw betrouwbare partner in spoedtransport. Wij hebben in de loop der jaren als spoed koerier Groningen zowel nationaal als internationaal een schat aan ervaring opgebouwd. Wij hebben nagenoeg elk land in Noord-, West-, en Zuid-Europa reeds bezocht voor onze klanten en onze chauffeurs kennen er de weg. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde koeriers door heel Nederland. Zo is er altijd een koerier bij u of uw relatie in de buurt.

GPS-systeem

Onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS-systeem. Dit betekent dat wij onze chauffeurs real-time kunnen volgen. Als u spoedtransport nodig heeft, kunnen wij direct zien waar onze dichtstbijzijnde chauffeur zich bevindt. Zo kunnen we goed inschatten hoe laat de chauffeur bij u is.

Voordelen Koerier Centrum Groningen

  • Door onze gunstige ligging kunnen wij snel bij u zijn;
  • Door ons uitgebreide wagenpark kunt u bij ons terecht voor al uw spoedaanvragen;
  • Door onze ervaring als spoed koerier Groningen weet u dat uw zending in goede handen is;
  • Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een koerier bij u of uw relatie in de buurt;
  • Door ons GPS-systeem kunnen we een realistische inschatting maken van aankomst- en aflevertijd.

Hebt u spoedtransport nodig of wilt u meer weten over onze diensten? Bel direct 050-5493881 of vraag de ritprijs op via deze website.