Sinds 1988 uw betrouwbare partner

 in transport, op- en overslag

Opslag Groningen: makkelijk en snel

Koerier Centrum Groningen beheert al vele jaren de opslag van diverse klanten, vaak met transport hieraan gekoppeld. Wij beschikken over een beveiligde opslagruimte die grotendeels is ingericht met stellingen. Of het nu om pallets, stukgoederen, meubels of inboedels gaat; alles kan worden opgeslagen. Met onze heftruck en handpompwagens zijn wij bovendien in staat om uw goederen snel en gemakkelijk te kunnen laden en lossen.

Opslag en verzenden onder één dak

Vóór uw goederen in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats terechtkomen, moet er heel wat gebeuren. Opslag, overslag, ompakken, inpakken en natuurlijk het vervoer: het zijn gebruikelijke handelingen in de transport. Het is prettig om dergelijke handelingen uit te besteden aan een ervaren opslagpartner als Koerier Centrum Groningen. Wij slaan uw goederen op, maar verzenden ze ook. U belt of mailt ons, wij leveren uw goederen uit wanneer u wilt. Onze service 'Opslag Groningen' levert u vele voordelen op.

Voordelen Koerier Centrum Groningen

  • Professioneel ingerichte en beveiligde loods;
  • Optie tot het om- en inpakken van uw orders;
  • Opslag en verzenden onder één dak;
  • Uitstekende service.

Wilt u gebruik maken van de service 'Opslag Groningen' of wilt u meer weten over onze diensten? Bel direct 050-5493881 of neem contact met ons op via deze website.

 

Vraag ritprijs

Bel ons!

050 549 3881

Contact