Worldwide express

Sinds 1988 uw betrouwbare partner

 in transport, op- en overslag

Pakket versturen buitenland

Ons doel is om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom bieden wij via onze Worldwide Express ook de optie 'pakket versturen buitenland' aan. Koerier Centrum Groningen beschikt over gerenommeerde partners die uw zending overal ter wereld kunnen afleveren. Ook uw pallet met 'bestemming buitenland' is bij ons in goede handen.

Eén aanspreekpunt

Onze vakkundige planners staan voor u klaar om u helder te informeren over de beste manier om uw zending te vervoeren en welke kosten dit met zich meebrengt. De lijnen zijn kort; u krijgt direct één van onze twee planners aan de telefoon. Op het moment dat u meerdere diensten van ons gebruikt (u verstuurt bijvoorbeeld dezelfde dag een pakket binnen Nederland én u hebt spoedtransport nodig) hebt u dus één aanspreekpunt. Zo hoeft u zelf niet voortdurend met verschillende transportbedrijven in contact te zijn om op de hoogte te blijven. Dat scheelt u tijd en geld.

Voorbeelden pakket versturen buitenland

Moet uw pakket zo snel mogelijk in Canada zijn? Dan zorgt Koerier Centrum Groningen ervoor dat uw pakket verstuurd wordt per luchtvracht. Hebt u een zending naar Turkije die door zijn omvang niet in de categorie 'pakket' valt, maar bijvoorbeeld op een pallet of per container vervoerd moet worden? Afhankelijk van de gewenste aflevertijd kan Koerier Centrum Groningen dan kiezen voor zeevracht. Hebt u een zending binnen Europa die het beste per wegtransport uitgevoerd kan worden? Ook dat kan Koerier Centrum Groningen voor u regelen.

Voordelen Koerier Centrum Groningen

  • Door onze ervaring en expertise kunnen wij de beste match tussen onze partners en uw vervoerswens bepalen;
  • U krijgt met één van onze twee planners te maken. De lijnen zijn kort.
  • De optie pakket versturen buitenland via onze Worldwide Express betekent voor u één loket.

Wilt u een gebruik maken van de optie pakket versturen buitenland of wilt u meer weten over onze diensten? Bel direct 050-5493881 of neem contact met ons op via deze website.

 

Vraag ritprijs

Bel ons!

050 549 3881

Contact